Poliisi järjesti rengasratsian: ”Matka jatkui 100 euron liikennevirhemaksun kanssa”

Autot · Tim Isokivi

Nastarenkaita saa tieliikennelain mukaisesti käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun tai muulloin, jos sää tai olosuhteet niin vaativat. Tällä hetkellä tarvetta ei pitäisi ainakaan pääkaupunkiseudulla olla. Lämpötilat ovat nimittäin käyneet kesäisissä lukemissa.

Lumen ja jään puutteesta huolimatta poliisi on törmännyt liikenteessä edelleen nastarenkaiden käyttöön. Helsingin poliisin liikennevaltontaktoimintoa johtavan ylikomisario Dennis Pastersteinin mukaan asiaan on puututtu. Hän jakoi Twitterissä kuvan renkaista, joiden käyttö tuli kalliiksi.

– Edelleen nastojen ropinaa Helsingin kaduilla. Raportti kentältä: Kesä ja nastarenkaat, matka jatkui 100 euron liikennevirhemaksun kanssa, Pasterstein kirjoitti julkaisussaan.