Britney Spears paikkasi välit äitinsä kanssa: ”Aika parantaa kaikki haavat”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on paljastanut tavanneensa äitinsä vuosien tauon jälkeen. Laulajan mukaan hänen ja äidin aikaisemmin tulehtuneet välit ovat paranemassa.

Britney Spears kertoi Instagram-julkaisussaan äitinsä Lynnen vierailleen luonaan toukokuun lopussa. Laulajan mukaan edellisestä tapaamiskerrasta oli vierähtänyt kolme vuotta. Spears kuvaili olevansa onnellinen välien paikkaamisesta.

– Perheessä on aina asioita, joita täytyy työstää… Mutta aika parantaa kaikki haavat! Pääsin vihdoin puhumaan asioista, joista olen olen padonnut vuosikausia ja tunnen oloni siunatuksi siitä, että voimme vihdoin yrittää laittaa asiat kuntoon, poptähti kirjoitti.

Britney Spears kirjoitti äidistään negatiiviseen sävyyn sosiaalisessa mediassa marraskuussa 2021, jolloin hänen huoltajuusjärjestelynsä oli päättymässä. Laulaja kertoi tuolloin isänsä aloittaneen huoltajuuden, mutta hänen mukaansa idea oli Lynne-äidin.