Kim Kardashian etsii unelmiensa miestä – täytätkö sinä nämä kriteerit?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on läpikäynyt viime vuosien aikana kaksi eroa. Ensin hän erosi aviomiehestään räppäri Kanye Westistä, jonka kanssa naisella on neljä lasta. Avioeron jälkeen nainen rakastui koomikko Pete Davidsoniin, mutta sekään suhde ei lopulta kestänyt.

Kim Kardashian on jälleen sinkkumarkkinoilla ja etsii nyt unelmiensa miestä. 42-vuotias tähti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa kuullaan millainen hänen unelmiensa mies on. Videolla Kardashian luettelee ystävilleen ominaisuuksia, joita tulevalta miesystävältä tulisi löytyä.

Miehen tulisi olla Kardashianin tukena, olla onnellinen hänen puolestaan, taistella hänen puolestaan ja suojella häntä. Miehellä tulee olla hyvä hygienia ja hänen tulee olla rauhallinen. Miehellä ei saa olla ongelmia isä- tai äitisuhteidensa kanssa. Kim Kardashian kertoo arvostavansa myös sitä, että mies on menestynyt. Kaiken lisäksi hänellä tulisi olla hyvät hiukset ja täydelliset hampaat.