Megan Fox paljasti ruokavalionsa – tiukka linja herkkupäiviin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sports Illustrated -lehti julkaisee vuosittain tunnetun uimapukunumeronsa. Tänä vuonna kansissa poseeraavat Martha Stewart, Megan Fox, Kim Petras ja Brooks Nader, jotka nähtiin juhlimassa lehden järjestämässä lanseeraustilaisuudessa.

Punaisella matolla erityisesti Megan Fox teki mieleenpainuvan esiintymisen mustassa asussaan, jonka syvään uurrettu kaula-aukko korosti naisen rintoja ja kapeaa vyötäröä. Megan Fox kertoi ExtraTV-kanavan haastattelussa, että hänen ei tarvinnut valmistautua kuvauksiin mitenkään, koska hän on aina valmis.

Megan Fox kertoi, että hän on todella sitoutunut omaan treenaamiseensa. Sen lisäksi nainen syö hyvin terveellisesti ja suosii pelkkiä luomutuotteita. Tähti paljasti, että hän ei huijaa ruokavaliossaan koskaan eikä pidä ikinä herkkupäiviä. Sen vuoksi Megan Fox onkin valmiina alusvaatekuvauksiin milloin vain.

Megan Fox kertoi myös kärsivänsä dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä, minkä vuoksi hän haluaa pitää ulkomuotonsa mahdollisimman täydellisenä ja näkee paljon vaivaa ulkonäkönsä eteen. Sen lisäksi nainen on myös introvertti ja jännittää sosiaalisia tilanteita, minkä vuoksi hän käykin julkisissa tilaisuuksissa hyvin harvoin nykyään.