Billie Eilish kyllästyi hänen tyylinsä ruotimiseen: ”Antakaa naisten olla olemassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish viettää jälleen sinkkuelämää. Suositun poptähden on paljastettu eroneen poikaystävänsä, muusikko Jesse Rutherfordin kanssa. Pariskunta erosi hyvässä hengessä ja on kertonut pysyvänsä hyvinä ystävinä.

Billie Eilish nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen ollessaan teini-ikäinen. Tällöin tähti tunnettiin hyvin peittävästä tyylistään, jossa nuori nainen pukeutui isoihin löysiin housuihin ja ja suuriin huppareihin sekä lyhythihaisiin paitoihin. Nyt nainen on kuitenkin 21-vuotias ja alkanut näyttämään pukeutumisessaan myös naisellisempaa tyyliä.

Nuoreksi naiseksi teinitytöstä kasvaminen on ollut ilmeisesti hyvin hämmentävää osalle ihmisistä. Billie Eilish on kertonut saavansa jatkuvasti kommentteja siitä miten hänen tyylinsä on muuttunut. Aiemmin hänen kerrottiin pukeutuvan liian poikamaisesti ja nyt artistia solvataan siitä, että hän on alkanut näyttämään hieman paljasta pintaa.

– Voin olla sekä poikamainen että naisellinen. Antakaa naisten olla olemassa, Billie Eilish kommentoi People-sivuston mukaan.