Sanni täytti 30 vuotta – kuvat upeista juhlista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanni nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2013 ja on siitä lähtien ollut yksi suosituimmista suomalaisista naisartisteista. Sanni on julkaissut useita albumeita ja singlejä, ja nainen julkaisi juuri uuden koskettavan Haukilahden rantaan -nimisen kappaleen.

Viikonlopun aikana Sanni juhli syntymäpäiviään täyttäessään 30 vuotta. Tähden kumppani Shirly Karvinen oli Sannin mukaan järjestänyt koko viikonlopun täydeltä yllätyksellistä ja erityistä ohjelmaa. Juhliminen huipentui bileisiin, joissa esiintyi syntymäpäiväsankarille yllätyksenä Maija Vilkkumaa yhdessä Mikko Kososen kanssa sekä Sini Sabotage.

Sanni oli hyvin otettu myös lahjasta, jonka hän sai rakkailta ystäviltään. ”Mulla on villi mielikuvitus, joskus harhainenkin, mut en olis voinut kuvitellakaan, että saan vielä yhteislahjana reissun mun lempparipaikkaan Australiaan”, Sanni kirjoittaa julkaisemiensa kuvien yhteydessä.