Valmistujaiset lähestyvät – miehelle lahjaksi komeudenhoitoa?

Kaupallinen yhteistyö Lifestyle · Stara.fi

Kalenterin vaihtuessa kesäkuuksi valmistaudutaan ympäri maata jo valmistujaisiin, joten monet pohtivat parhaillaan mitä voisi hankkia lahjaksi valmistuvalle. Eräs vaihtoehto on hankkia miehelle komeudenhoitoa lahjakortilla tai tuotteella esimerkiksi parturiketju M Roomin valikoimasta.

M Room tunnetaan jäsenyyksiin perustuvasta palvelusta, ja esimerkiksi Silver 5 -kesäjäsenyys tekee vastavalmistuneen kesäisestä komeudenhoidosta mahdollisimman helppoa. Jäsenyys sisältää viisi palvelua ja tuotelahjan. Kesäjäsenyys on voimassa puoli vuotta ja maksaa 159 euroa.

M Roomin lahjakortteihin voi valita haluamasi palvelun ja yhdistellä lahjakortteja haluamallasi tavalla. Esimerkiksi yhdistämällä M Cut -lahjakortin M Special Shave -lahjakorttiin vastavalmistunut saa kokonaisvaltaista komeudenhoitoa yhdellä käyntikerralla. Samasta ketjusta löytyvät myös tuotteet niin hiusten-. parran- kuin ihonhoitoonkin, ja vaikkapa partahöylä ja partasuti voivat olla toivottu yhdistelmä lahjaksi.