Mies ilmestyi poliisiasemalle ja jätti tiskille ihmisen leukaluun – sitten hän vain katosi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi tutkii Yhdysvaltojen Kaliforniassa sattunutta makaaberia tapahtumaa. San Bernandinon poliisiasemalla vieraili tuntematon mies, joka jätti paikkaan muun muassa ihmisen jäänteitä.

Mies ilmestyi poliisiaseman torstaina 2. helmikuuta. Hän asteli vastaanottotiskille ja jätti sen päälle kuolleen eläimen jäänteitä ja ihmisen leukaluun. Mies poistui paikalta ennen kuin poliisit ehtivät jututtamaan häntä.

Kuolinsyyntutkija vahvisti myöhemmin tiskille jätetyn ihmisen leukaluun olevan aito. Yrityksistä huolimatta viranomaiset eivät ole tavoittaneet noin 30-35-vuotiaaksi arvioitua miestä. San Bernandon poliisilaitos julkaisi sosiaalisessa mediassa valvontakameran kuvan asemalla vierailleesta mysteerimiehestä yleisövihjeiden toivossa.