Snorklaajan pää krokotiilin kidassa – uskomaton pelastuminen käsivoimin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Queenslandin Isolla valliriutalla skorklaamassa ollut mies joutui pelottavaan tilanteeseen. Hänet yllätti nälkäinen krokotiili, joka oli jo valmistautunut tekemään snorklaajasta ateriansa.

Marcus McGowan oli viettämässä lauantaita Charles Hardy -saarten tuntumassa vaimonsa ja ystäviensä kanssa. Snorklaamisen aikana jokin yllätti hänet takaa päin. McGowan luuli ensin, että hänen päänsä leukojensa väliin ottanut eläin oli hai.

– Nostaessani käsiäni tajusin, että kyseessä oli krokotiili. Onnistuin avaamaan sen leukoja juuri tarpeeksi, että sain pääni pois kidasta, McGowan kuvaili 7News-uutissivuston mukaan.

51-vuotias snorklaaja onnistui siis pääsemään irti krokotiilin voimakkaiden leukojen välistä käsivoimin. Matelija yritti hyökätä uudelleen, mutta McGowan työsnsi sen pois. Krokotiili iski vielä kiinni käteen. McGowan onnistui pakenemaan turvaan seurueensa veneeseen. Matelijan arvioidaan olleen 2-3 metrin pituinen. Snorklaaja kiidätettiin sairaalaan pelastushelikopterin kyydissä.