Katy Perry haluaa lopettaa Idols-tuomaroinnin – negatiivinen palaute oli liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry keskittyy tällä hetkellä uuden musiikin luomiseen ja tuomarointiin American Idol -televisio-ohjelmassa. Artisti on toiminut ohjelmassa yhtenä tuomarina jo useamman kauden ajan, mutta on nyt valmis lopettamaan pestinsä suositussa laulukilpailussa.

Katy Perry sai viime kaudelta paljon negatiivista palautetta. Katy Perrystä maalattiin tuomariston tylyä tuomaria eikä nainen ollut tyytyväinen siihen mitä televisio-ohjelmaan oli valittu näytettäväksi. Katy Perry on kommentoinut Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen mielestään ohjelmaan päätyi tarpeettoman paljon juuri hänen sanomiaan negatiivisia kommentteja.

Katy Perry oli pettynyt siihen millainen kuva hänestä haluttiin ohjelmassa antaa. Nainen sai paljon lokaa niskaansa siitä miten töykeä hän oli kilpailijoille. Katy Perry ei ottanut tätä palautetta kevyesti vastaan vaan on kertonut olevansa valmis lopettamaan Idols-tuomarina.

Artisti perustelee päätöstään myös sillä, että hän haluaa keskittyä nyt omaan uraansa laulajana ja lauluntekijänä. Hän ei halua, että hänet muistetaan vain laulukilpailusta, jossa hän ei itse edes esiinny.