Leijonan luolan tähti sijoitti bisnekseen – nyt hakee yrittäjälle lähestymiskieltoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Daymond John on amerikkalainen yrittäjä ja sijoittaja, jonka menestystarina on saanut alkunsa vaateketju FUBU:n perustajana ja toimitusjohtajana. Daymond John on monille tullut tutuksi myös televisiopersoonana, koska hän on yksi sijoittajista Leijonan luola -sarjassa.

Leijonan luola -ohjelman kautta Daymond John on sijoittanut jo lukemattomiin yrityksiin. Aina jokaisen yrittäjän kanssa yhteistyö ei kuitenkaan ole ollut yhtä ruusuilla tanssimista. Nyt 54-vuotias liikemies on joutunut hakemaan jopa lähestymiskieltoa yrittäjille, joiden bisnekseen hän sijoitti ohjelman kautta.

Bubba Q’s Boneless Baby Back Ribs -yrityksen omistajat Al Bubba Baker, hänen vaimonsa Sabrina ja heidän tyttärensä Brittani ovat syyttäneet Daymond Johnia julkisesti siitä, että hän olisi vienyt osuuden heidän voitoistaan. Bakersin perhe antoi ohjelmassa Johnille 30 prosentin osuuden yrityksestä 300.000 dollarin hinnalla. He väittävät, että kuvaamisen päätyttyä sopimus olisi Johnin puolelta neuvoteltukin olemaan 35 prosenttia 100.000 dollarin hinnalla.

Perheen mukaan heitä ei ole otettu tärkeisiin tapaamisiin mukaan ja he eivät ole saaneet ansaitsemiaan rahoja. Daymond John on kieltänyt tehneensä mitään väärää ja hänen puoleltaan onkin People-sivuston mukaan vain todettu, että kaikki perheen tekemät huonot bisnesratkaisut ovat heidän omiaan. Nyt Daymond John on hakenut perheelle lähestymiskieltoa.