Ranskanbulldoggi juuttui tiskialtaaseen – tältä pelastusoperaatio näytti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Niin lemmikit kuin lapsetkin voivat päätyä kodissa yllättäviin ongelmatilanteisiin. Yhdysvaltojen Floridassa päästiin taannoin ihmettelemään, kuinka pelastaa pulasta tiskialtaaseen kiinni jäänyt koira.

Cookie-nimien rankanbulldoggin tassu oli jäänyt jumiin keittiön tiskialtaan viemäriaukkoon. Koska tassun irrottaminen kotikonstein osoittautui mahdottomaksi, kutsuttiin apuun Palm Beachin piirikunnan palolaitos. Pelastajat irrottivat osan tiskialtaasta ja poistivat jäljelle jääneen metallin koiran tassun ympäriltä erityistyökaluin.

Palokunta kertoi operaation kestäneen noin yli tunnin. Kuuden kuukauden ikäinen Cookie toimitettiin tapauksen jäljiletä eläinlääkärin tarkastettavaksi. Yllättävä pelastusoperaatio ikuistui kuvasarjaksi, joka julkaistiin palokunnan Instagram-tilillä.