Bemarikuski pysäköi rannalle – ei olisi kannattanut

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uimarannalle autonsa parkkeerannutta BMW-kuljettajaa kohtasi taannoin karu tilanne. Auto päättyi puoliksi veden peittoon vuoroveden nousun vuoksi. Apuun tarvittiin rannikkovartiosto.

St. Agnesin rannikkovartioto sai toukokuun lopussa hälytyken veden varaan joutuneesta ajoneuvosta. Rannikkovartiosto varmisti ensin, ettei ihmishenkiä ollut vaarassa. Tämän jälkeen alkoi työ auton saamiseksi pois vedestä.

Operaatio ei ollut helppo, mutta viranomaiset onnistuivat lopulta pelastamaan vuoroveden yllättämän BMW:n. Tiedossa ei ole, minkälaisista vaurioista ajoneuvo kärsi tilanteen seurauksena. Näystä kuvattu video levisi sittemmin viraalina verkossa.

– Olkaa kilttejä älkääkä ajako autojanne rannalle, rannikkovartioston edustaja Maggie Howells kertoi BBC:lle.