Hämmentävä tuunaus: Mies lisäsi rullaluistimiin polkupyörän renkaat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-insinööri Sergii Gordieiev törmäsi rullaluistellessaan ikävään ongelmaan. Pienien renkaiden vuoksi rullaluistimet eivät sovellu käyttöön vähänkään töyssyisemmässä maastossa. Niinpä hän päätti muokata niitä luovalla tavalla.

Gordieiev keksi varustaa rullaluistimet polkupyörän renkailla. Hän esitteli projektiaan ja sen lopputulosta Youtubessa julkaisemallaan videolla. Uudenlaisissa rullaluistimissa on yhdet isommat pyörän renkaat ja yhdet perinteisemmät pienet renkaat.

Epätavalliset rullaluistimet vaikuttavat ainakin videon perusteella toimivan käytössä yllättävänkin hyvin. Isojen renkaiden ansiosta isompienkin esteiden ylittäminen sujuu melko pehmeästi ja pienemmällä kaatuilun riskillä.