Mikä biksukaunotar! Spaissari Mel B täytti 48 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -yhtyeen riveistä kuuluisuuteen noussut Mel B eli Melanie Brown on ollut viime aikoina otsikoissa romanttisissa merkeissä. Laulajatähti ja televisiopersoona paljasti monien yllätykseksi viime vuoden lopulla, että hän on mennyt kihloihin poikaystävänsä kanssa.

Mel B ja kampaaja Rory McPhee seurustelivat noin kolmen vuoden ajan ennen kihlausta. Nyt tähti täytti 48 vuotta ja kertoo nauttivansa elämästään tänä päivänä täysin rinnoin. Syntymäpäivänsä kunniaksi Mel B esitteli Instagram-seuraajilleen hänen vartaloaan ja paljasta pintaa.

Mel B julkaisi hänen sosiaalisessa mediassaan videon, jossa nähdään koosteena nainen eri tilanteissa poseeraamassa. Tähden yllä nähdään kesäisiä asuja, biksuja ja näyttäviä alusvaatteita. Videon taustalla soi Shania Twainin Man! I Feel Like A Woman -kappale samalla kun Mel B esiintyy itsevarmasti ja huokuu hyvää oloa omassa kehossaan.