Nick Cannonin vauvalla riittää virtaa – videoon voi moni perhe samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä, juontaja ja koomikko Nick Cannon on saanut 12 lastaan kuuden eri naisen kanssa. Viisi lapsista syntyi pelkästään viime vuoden aikana. Yksi lapsista on malli ja kiinteistövälittäjä Bre Tiesin kanssa saatu poika Legendary Love Cannon, joka on tällä hetkellä 10 kuukauden ikäinen.

Bre Tiesi on kiinteistönvälittäjä ja realitytähti sarjassa Selling Sunset. Naisella on lähes miljoona seuraajaa hänen TikTok-kanavallaan, jossa hän esittelee elämänsä eri puolia. Nyt Tiesi on näyttänyt millaista elämä touhukkaan vauvan kanssa on.

Bre Tiesi on julkaissut huvittavan videon, jossa nähdään miten Legendary-poika on jatkuvasti pahan teossa. Vauva on siinä iässä, että hän on kiinnostunut kaikesta ja haluaa tutkia kodin perinpohjaisesti. Tämä tarkoittaakin sitä, että äidin täytyy jatkuvasti siirrellä lasta erilaisista vaaran paikoista tai kielletyistä toimista kauemmaksi.

@bretiesi The life of a mom in 6 seconds! 🤣 #momsoftiktok #momtok #momlife ♬ Oh my God. – Quinny👍