Winnie Harlow palvoi aurinkoa – kuvat säväyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä huippumalli Winnie Harlow nousi tähdeksi kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa sijoittui kuudenneksi. Kanadalainen mallikaunotar on sittemmin tehnyt nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaan ympäri maailmaa hieman poikkeuksellisen ulkonäkönsä ansiosta.

Huippumalli on nyt poseerannut biksuissa mainoskuvissa, joissa tuotteelta huomion kuitenkin varastaa Harlow upean mallivartalonsa kera. Asun kuosi on tällä kertaa leopardi, joten tulos on varmasti näyttävä.

Winnie Harlow on kertonut pitävänsä kyykkyjen tekemisestä ja TRX-nauhoista. Suosikkiliikkeisiin kuuluu myös Russian twist -vatsalihasliike, joka tehdään yleensä paino käsissä ja polvet koukussa. Ylävartaloa kierretään puolelta toiselle vatsalihakset koko ajan jännitettyinä.