Grace Boorin kurvit pursuivat biksuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskurvitar Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista somemalleista. Neitonen tienaa elantonsa esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, sillä Gracella on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Boor on tapansa mukaisesti pukeutunut hyvin niukkoihin biksuihin, jotka onnistuvat vain hädin tuskin peittämään hänen vartalonsa kriittisimmät osat kuvista. Kurveihin nähden kankaan kulutus on siis ollut alimitoitettua, mutta se tuskin hänen seuraajiaan häiritsee.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.