90 Päivää morsiamena -povipommi lihavuusleikkauksessa – paljasti tulokset somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta kuuluisuuteen noussut Darcey Silva on turvautunut vuosien aikana lukuisiin kauneusleikkauksiin. Nyt nainen on vieraillut lihavuusleikkauksessa pystyäkseen kontrolloimaan paremmin painoaan. Hän on esitellyt vartaloaan Instagramissa pelkästään bikineihin pukeutuneena.

Osa ihmisistä saavuttaa haluamansa ulkonäön terveellisillä elintavoilla. Darcey Silva ei ole yksi heistä, sillä nainen turvautuu ulkonäkömuutoksissa mielummin oikopolkuihin ja plastiikkakirurgiaan. Nyt hänelle on tehty endoskooppinen hoito, joka vähentää nälän tunnetta ja tarvittavia annoskokoja.

Vaikka Darcey & Stacey -sarjan katsojat ihailevat sisarusten upeaa ulkonäköä, saattaa osa ajatella, että heillä on jonkinlaisia kehonkuvaongelmia. Kaksikko näet muokkaa ulkonäköään keinotekoisesti ja myös heidän julkaisemansa valokuvat ovat suuresti käsiteltyjä filttereillä.