Bam Margera katoilee jatkuvasti – perhe pelkää hänen henkensä puolesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Jackass-tähti Bam Margera uhkasi äskettäin riistää henkensä yliannostuskella, mikäli hän ei saisi tavata viisivuotiasta poikaansa. Mies aiheutti pian tämän jälkeen harmaita hiuksia sukulaisilleen, koska mies matkusti hetken mielijohteesta Pennsylvaniasta Los Angelesiin.

Pian Kaliforniaan suunnanneen matkan jälkeen Bam Margera ilmoitettiin kadonneeksi – jälleen kerran. Miehen veli Jesse Margera kuulutti Twitterissä, että aiemmin hengenriistollaan uhannut mies oli kadonnut. Hänet löydettiin myöhemmin. Itsetuhoisuus ja äkkipikaisuus ovat huono yhdistelmä ja ihmiset ovat syystäkin huolestuneita entisen skeittaajan hyvinvoinnista.

Rämäpäinen Bam Margera kuvasi äsken videon, jolla hän uhkasi ottaa yliannostuksen crack-kokaiinia, ellei hänen entinen vaimonsa Nikki Boyd sallisi miehen nähdä heidän viisivuotiasta poikaansa, Phoenixia. Bam luo jatkuvasti uusia sosiaalisen median tilejä ja poistaa vanhoja. Sisäpiiriläisten mukaan Nikki on valmis myöntämään Margeralle lapsen tapaamisoikeudet, mutta vasta sen jälkeen, kun mies on saanut hoitoa päihdeongelmiin. Lisäksi vierailujen tulee olla valvottuja.