Bam Margeran syöksykierre syvenee – teki vakavan uhkauksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Jackass-tähti Bam Margera on ollut huolestuttavissa otsikoissa käytöksensä, riippuvuuksiensa, eronsa ja huoltajuuskiistojensa vuoksi. Mies on viettänyt aikaa päihdehoidon asiakkaana ja poliisin pahnoilla. Miehestä tehtiin aiemmin tänä vuonna laaja etsintäkuulutus, mikä päättyi pidätykseen. Hän antautui itse poliiseille ja tähti vapautettiin pian tämän jälkeen.

Rämäpäinen Bam Margera kuvasi äsken videon, jolla hän uhkasi ottaa yliannostuksen crack-kokaiinia, ellei hänen entinen vaimonsa Nikki Boyd sallisi miehen nähdä heidän viisivuotiasta poikaansa, Phoenixia. Bam luo jatkuvasti uusia sosiaalisen median tilejä ja poistaa vanhoja. TMZ:n mukaan Bam poisti sekavan videon nopeasti, mutta kerran netissä – aina netissä.

– En ole nähnyt Phoenixia kahteen kuninkaan kuukauteen, Margera huusi ja kiroili.

– Minun täytyy herätä joka päivä tietäen, etten todennäköisesti pääse puhumaan hänen kanssaan tai näkemään häntä.

Margera julisti myös, että hänen vanhempansa April ja Phil Margera ajavat hänet ryyppäämään. Mies syyttelee ongelmistaan jatkuvasti muita ihmisiä sen sijaan, että ottaisi vastuuta omista tekemisistään. Ystävät ovat jo pitkään suositelleet Bamia panemaan korkin kiinni.

Sisäpiiriläisten mukaan Nikki on valmis myöntämään Margeralle lapsen tapaamisoikeudet, mutta vasta sen jälkeen, kun mies on saanut hoitoa päihdeongelmiin. Lisäksi vierailujen tulee olla valvottuja.