Ihanan luksusta! Dubain Bugatti-kerrostalo on varustettu autohissillä

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Luksusautobrändi Bugatti on paljastanut rahoittavansa Dubaihin uutta hulppeaa kerrostalokompleksia, jossa jokaisella asukkaalla on oma autohissinsä suoraan asuinkerrokseensa. Pilvenpiirtäjässä on yhteensä 42 kerrosta. Bugatti Residences on toteutettu yhteistyössä Dubain tunnetun kehittäjän Binghattin kanssa.

Dubain Business Bayn alueelle rakennettava pilvenpiirtäjä tulee olemaan muodoltaan erikoisen kurvikas. Rakennusta ympäröi suuret parvekealueet ja näyttävät uima-altaat. Talossa on yhteensä 171 asuntoa, jotka kulkevat nimellä Riviera Mansions, ja 11 kattohuoneistoa nimeltä Sky Mansion Penthouses.

Rakennuksen muotokieli jäljittelee luksusurheiluauto Bugattin tuttuja linjoja. Autohissin lisäksi rakennuksesta löytyy oma kylpylä, uimaranta ja klubi.