Kendall Jennerin sänkykuvat someen – vähempikin sekoittaa miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallina ja Kardashianin perheen tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan. Pääasiassa hän kuitenkin tekee nykyisin malliuraansa.

Nyt Kendall on poseerannut kameran edessä sängyllä makoilemassa. Yllään supermallilla oli punaiset biksut, jotka tukivat tyylikkäästi hänen vartaloaan. Kuvat ovat niiden suosiosta päätellen kovasti myös Jennerin seuraajien mieleen.

Yleensä Kendall Jennerin kuvien kommenttikentät täyttyvät ylistävistä viesteistä, mutta viime aikoina hänen kuvansa ovat saaneet myös negatiivisia tuntemuksia seuraajissa aikaan. Moni on kommentoinut naiselle, että hänen tulisi toisinaan julkaista kuvia myös vaatteet yllään. Eräs kommentoija syytti Jenneriä siitä, että hän mainostaa epärealistisia kauneusihanteita.