Maria Arreghinin biksuissa säästettiin kangasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta kotoisin oleva opiskelijakaunotar Maria Arreghini on tällä hetkellä yksi Instagramin kuumista nousevista tähdistä. Arreghini tienaa itselleen sievoisia summia mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Viime aikoina hän on lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Nyt Maria on lomaillut vaihteeksi myös kotimaassaan, sillä hänet on kuvattu tuoreeseen somepäivitykseensä rannalla Pugliassa, Italiassa. Muodokas kaunotar oli pukeutunut valkoisiin biksuhin, joissa oli säästetty kangasta.

Maria Arreghinilla on myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.