Suomessa ensi viikonloppuna yli 80 ohjattua retkeä – oiva tilaisuus ensikertalaisille

Matkailu · Terhi Piiroinen

Jos olet aina haaveillut retkeilystä, mutta et tiedä mistä harrastuksen voisi aloittaa, kannattaa ensi viikonloppuna osallistua Suomen Ladun organisoimaan tempaukseen. Retkelle-päivien aikana 10.-11. kesäkuuta jäsenyhdistykset järjestävät yli 80 erilaista retkeä ympäri Suomen. Suurin osa viikonlopun retkistä on kaikille avoimia ja maksuttomia.

– Kannustan kaikkia tutustumaan tähän monipuoliseen retkitarjontaan ja lähtemään mukaan. Retkeilyviikonloppua voi viettää myös omatoimisesti ja lähteä vaikkapa ystävien kanssa ulos luontoon, sanoo ulkoilun asiantuntija Veera Lähde.

Kokonaisuudessaan kaikki retket on koottu Retkelle-päivien verkkosivuille. Valikoimassa on niin päiväretkiä kuin yön yli retkiä. Retkiä järjestetään eri kohderyhmille aina lajiharrastajista aloittelijoihin ja aikuisista perheisiin.