50 Centiltä ei puutu taskurahaa – antoi ravintolassa 1 000 dollaria tippiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri 50 Cent ajautui vuonna 2015 konkurssiin, mutta nykyään hänellä ei vaikuta olevan pulaa taskurahasta. Artisti yllätti maanantaina 5. kesäkuuta New Yorkissa sijaitsevan ravintolan avokätisellä tipillä pitkän kaavan illallisen päätteeksi.

50 Cent järjesti Brooklyn Chop House -pihviravintolassa illallisen juhlistaakseen Branson Cognac -brändinsä tekemää uutta sopimusta. Artisti tilasi Page Six -sivuston mukaan pöytään koko menun ja viihtyi ravintolassa sulkemisaikaan sakka. Lopuksi hän jätti henkilökunnalle 1 000 dollarin eli noin 935 euron tipin.

50 Cent, oikealta nimeltään Curtis James Jackson III, suuntaa syyskuussa Euroopan kiertueelle. Suomessa räppäriä ei tällä kertaa nähdä. Viime vuonna 50 Cent esiintyi Suomessa kokonaisella neljän keikan kiertueella.