Camila Cabello ja Shawn Mendes erosivat – suhde kesti kuusi viikkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaiskuubalainen artisti Camila Cabello alkoi poptähti Shawn Mendesistä erottuaan melko nopeasti seurustelemaan Lox Club -nimisen deittailusovelluksen toimitusjohtajan Austin Kevitchin kanssa. Kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen he päättivät kuitenkin jo erota.

Nyt Cabello on jälleen nähty Shawn Mendesin käsipuolessa. Coachellasta lähtien 26-vuotias Camilla Cabello ja 24-vuotias Shawn Mendes ovat viettäneet tiiviisti aikaansa yhdessä. He ovat kävelleet muun muassa New Yorkin kaduilla käsi kädessä ja antaneet paparazzien ottaa heistä kuvia kun he ovat osoittaneet hellyyttä toisilleen.

Tuoreimman tiedon mukaan Shawn Mendes ja Camilla Cabello ovat nyt toistamiseen eronneet. Heidän yhdessäolonsa kesti tällä kertaa vain kuusi viikkoa. Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan lähipiiristä on kerrottu, että lyhyt suhde oli juuri sitä mitä he tarvitsivat, että he onnistuivat saamaan kunnon lopun parisuhteelleen.