Noel Gallagher valmis Oasiksen paluuseen – samalla raju isku veljelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oasis-yhtyeestä koko maailman maineeseen noussut brittirokkari Noel Gallagher on väittänyt, että hänen veljensä Liam on täynnä sitä itseään. Mies ei ole soittanut hänelle Oasis-tapaamiseen liittyen, koska on Noelin mukaan liian pelkuri viettämään aikaa samassa huoneessa veljensä kanssa.

Noel Gallagher on väittänyt, että Liam Gallagher pelkää soittaa hänelle. 56-vuotias muusikko väitti, että hän ei ollut kuullut mitään vieraantuneesta veljestään tai hänen tiimistään, vaikka entinen Oasis-bänditoveri on ilmoittanut julkisesti ja toistuvasti haluavansa tehdä paluun Oasiksen kanssa. Noel sanoo suoraan, että ei usko kenenkään soittavan hänelle asiasta, koska Liam ei halua käydä vaikeaa keskustelua läpi.

– Liam ei ole soittanut. Enkä odotakaan sitä häneltä, koska hän on täynnä paskaa ja olen erittäin epäluuloinen rakkaiden Oasis-fanien puolesta. Puhelimeni ei pirahtanut kertaakaan, Noel sanoo The Times -lehden Saturday Review -osiossa.

– Hän tietää varmasti, että jos joku soittaa minulle, ja minä sanon: ”Tiedätkö mitä? Vittu tehdään se”, niin sitten hänen olisi itse asiassa seisottava samassa huoneessa minun kanssani ja joudumme käymään läpi vaikeita asioita.

Noel kutsuu veljeään kiusaajaksi, joka ei halua joutua kohtaamaan omaa käyttäytymistään. Noelin mukaan hänen pikkuveljensä olisi kuitenkin kestettävä se, mikäli haluaisi Oasiksen tekevän yhteen paluun.