Unohtuiko lottokuponki shortsien taskuun? 60 000 euron voitto lunastamatta Tampereella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime kesäkuussa kierroksella 25/2022 osui yksi Loton kolmesta 6+1-voitoista Tampereen Ratinan K-Supermarketissa pelattuun peliin. Summa on tarkalleen 62.585 euroa. Voitto pitää lunastaa vuoden kuluessa. Viimeinen lunastuspäivä voitolle on sunnuntaina 25. kesäkuuta 2023, joten pian on kiire.

– Voittaja ei ollut pelatessaan tunnistautunut Veikkaus-kortilla, joten meillä ei valitettavasti ole tarkempaa tietoa voittajasta. Voitto osui riviin juhannuspäivän lottoarvonnassa, joten voihan olla, että voittaja on käynyt ostamassa juhannusherkkuihin täydennystä ja samalla laittanut lottorivin sisään. Nyt kaikkien Tampereen K-Supermarket Ratinassa asioineiden kannattaakin tarkistaa viime kesän jäljiltä, että olisiko kesähousujen taskussa tai ostoskassin pohjalla yli 60.000 euron arvoinen tosite, kannustaa Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm.

– Voittaja voi olla paikkakuntalainen tai sitten Tampereella kesälomailemassa ollut henkilö. Voi siis olla mahdollista, että arvokas tosite on kulkeutunut kauaskin Tampereelta. Toivottavasti voittotosite kuitenkin löytyisi jostain päin Suomea ja voittaja ehtisi varsin suuren voittonsa lunastamaan, Sundholm jatkaa.

Mikäli voittoa ei lunasteta vuoden kuluessa, voittosumma siirtyy jakamattomiin varoihin. Sieltä se palautuu tulevilla kierroksilla pelien voitonjakoihin erikoispotteina, korotettuina voitonjakoina tai arpojen lisäarvontojen muodossa. Vuoden määräaika voitonlunastukseen on määritelty arpajaislaissa ja Veikkauksen säännöissä.