Hevosenkenkä juuttui hevosen suuhun Paimiossa – pelastuslaitos apuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Varsinais-Suomen pelastuslaitos sai maanantaina jokseenkin epätavallisen tehtävän. Heidät hälytettiin auttamaan hevosta, jonka suuhun oli juuttunut hevosenkenkä. Hälytys tuli kymmenen jälkeen aamulla.

Hevosenkenkä oli kasvattajan yllätykseksi päätynyt hevosen suuhun yön aikana Paimiossa. Tiedossa ei ole, kuinka näin oli päässyt käymään. Paikalle hälytetty eläinlääkäri ei onnistunut auttamaan eläintä omin avuin, sillä paikalla ei ollut tarvittavaa välineistöä.

Pelastuslaitoksen yksiköt ratkaisivat tilanteen Turun Sanomien mukaan katkaisemalla hevosenkengän ja poistamalla sen palaset eläimen suusta. Hevonen oli rauhoitettu toimenpiteen ajaksi. Hevosen kerrotaan selvinneen tapauksesta vahingoitta.