Samsungin The Frame -mallisto uudistui – tyylikäs osa sisustusta

Kaupallinen yhteistyö Koti & Asuminen Lifestyle · Stara.fi

Television rooli kotien sisustamisessa on viime vuosina muuttunut merkittävästi teknologian kehittyessä. Kun takavuosina massiivinen ja raskas kuvaputkitelevisio hallitsi usein olohuonetta on tilanne nykyisin hieman toisenlainen, vaikka samaan aikaan televisioruutujen koko on kasvanut. Yhä useammassa kodissa televisio toimii osana trendikästä sisustusta, kun laitteen halutaan olla samaan aikaan paitsi huomaamaton myös funktionaalinen osa vaikkapa olohuoneen sisustusta.

Kuva: Samsung The Frame
Kuva: Samsung The Frame

Tähän tarpeeseen on muutaman vuoden ajan vastannut hyvin Samsungin The Frame, joka toimii paitsi televisiona myös seinällä olevana tauluna. Nyt Samsung on tuonut Pohjoismaiden markkinoille uudistuneen malliston, jossa on mukana päivitetyt mallit The Frame -älytelevisiosta useassa eri koossa. Tämän älytelevision avulla olohuoneen seinää on helppo muunnella mieleisekseen erilaisilla kehysvaihtoehdoilla ja taideteoksilla. Stara kävi taannoin seuraamassa, kun The Framen ensimmäinen mallisto julkistettiin Norjan Lofooteilla.

The Frame sisältää yli 1600 teoksen gallerian erilaisia valokuvia ja taideteoksia, joiden avulla asukas voi helposti viimeistellä kotisi sisustuksen ja vaihtaa sitä erilaiseksi vaikkapa joka päivä. Mattapintainen, heijastamaton The Frame -television pinta luo todentuntuisen taidekokemuksen kun televisiota käyttää Art Mode -toiminnolla. Sen ohut, lähes huomaamaton muotoilu saa sen sulautumaan muun sisustuksen joukkoon. Laitteen salaisuus on One Connect -järjestelmä, jossa television liitännät hoidetaan erilliseen yksikköön, josta varsinaiselle televisiolle kulkee vain yksi ohut ja huomaamaton johto. Tästä syystä seinällä olevaa taulua ei ihan heti uskoisi televisioksi.