Taylor Swift perui luksusyökerhon jäsenyyden – treffikuvien vuotaminen oli liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Taylor Swift on perunut New Yorkissa sijaitsevan Casa Cipriani -luksusyökerhon jäsenyyden. Syynä on hänestä ja The 1975-yhtyeen Matty Healysta otettujen kuvien vuotaminen julkisuuteen. Casa Ciprianiin pääsevät sisään vain jäsenet.

Yökerhossa on myös tiukka valokuvien ottamisen kieltävä sääntö. Klubilla vierailleet ottivat kuitenkin toukokuussa kuvia treffeillä olleista muusikoista ja vuotivat ne julkisuuteen. Page Six -sivuston mukaan mukaan ainakin kolmen ihmisen Casa Cipriani -jäsenyys on sittemmin peruttu kuvien ottamisen vuoksi.

Asiakkaiden yksityisyydestä tarkka yökerho myös lähetti jäsenilleen viestin, jossa heitä muistutettiin kuvauskiellosta. Sitä rikkovat menettävät jäsenyytensä. Swiftin ja Healyn paljastettiin toukokuussa ainakin tapailleen, mutta pari on sittemmin eronnut. Elokuussa 2021 avatun Casa Cipranin jäsenien joukossa on lukuisia kuuluisuuksia, muun muassa Naomi Campbell ja Leonardo DiCaprio.