Charly Jordan pulahti altaaseen – mutta mistä kuvakulmasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena.

Tällä kertaa upea Jordan on kuvattu hyppäämässä biksuissa uima-altaaseen upeissa paratiisimaisemissa. Video on kuvattu hänen takaansa, joten fanit ovat ymmärrettävästi innostuneet näkemästään.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.