WhatsAppiin uusi ominaisuus – laajentaa sisällön mahdollisuuksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikaviestisovellus WhatsApp kehittää ominaisuuksiaan jatkuvasti. Hetki sitten sovelluksessa tehtiin muutoksia, jotka sallivat jo lähetettyjen viestien muokkaamisen 15 minuutin aikaikkunan sisällä ilman, että viestin saaja saa tietoa siitä, että viestiä on muokattu.

Nyt Daily Mail -sivusto kertoo WhatsAppin uudesta ominaisuudesta, joka muuttaa sitä millaisia viestejä ihmiset lähettävät sovelluksessa. Moni nykyisistä käyttäjistä hyödyntää ääniviestejä, jotka voivat osan mielestä olla myös raivostuttavia. Nyt ääniviestin nauhoittamisen yhteyteen tulee ominaisuus, joka antaakin lähettäjän nauhoittaa viestinsä videotervehdyksenä.

Sovelluksessa kuvatut videot saavat olla enintään minuutin mittaisia. WhatsAppin kauttahan on jo aiemminkin saanut lähettää videoita, mutta videoviestit eroavat ennalta kuvatuista videoista juuri siksi, että ne ovat reaaliaikaisia juuri ennen lähettämistä kuvattuja videoita. WABetaInfo julkaisi tiedot uudesta ominaisuudesta, mutta ei ole kuitenkaan vielä selvää koska videoviestit ilmestyvät sovellukseen.