Kanye Westin vaimo unohti pukea alushousut – lähti pelkissä sukkahousuissa lounaalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West ja hänen vaimonsa Bianca Censori käänsivät katseita äskettäin Los Angelesissa noutaessaan syömistä KFC:n pikaruokalasta. West oli pukeutunut aiemmin nähtyy Polizei-tekstillä varustettuun t-paitaan, jossa oli muhkeat olkatoppaukset. Hänellä oli jalassaan sukkakengät. Censori valitsi vielä erikoisemman asukokonaisuuden.

Westin rinnalla kulkenut Bianca Censori oli pukeutunut mustaan t-paitaan ja läpinäkyviin sukkahousuihin. Ohikulkijat ihmettelivät, että 28-vuotiaalla naisella ei ollut housuja tai kenkiä jalassaan. He menivät lounasravintolaan, ja päättivät monen yllätykseksi nauttia ateriansa siellä. Voit katsoa kuvat täältä.

Aiemmin tässä kuussa pariskunta osallistui jumalanpalvelukseen Los Angelesissa yllään yhtä oudot asukokonaisuudet. Lähipiiristä on kerrottu medialle, että Westistä tuntuu, että hän on vihdoin löytänyt jonkun, joka todella ymmärtää häntä. Page Sixin mukaan Kardashian-Jennerit, mukaan lukien Kanyen entinen vaimo Kim Kardashian, ovat tietoisesti ottaneet hajurakoa kaksikkoon.