Evelina julkaisee version Olavi Uusivirran kappaleesta – mukana myös yllätysvierailija

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Evelina on ollut jo monien vuosien ajan yksi suosituimmista kotimaisista naisartisteista. Nainen nousi aikoinaan monien suosikkiartistiksi Honey-hittinsä julkaisun jälkeen. Nyt Honey on kerännyt Spotifyssa jo yli 21 miljoonaa kuuntelua.

Tämän vuoden puolella Evelina on julkaissut helmikuussa Ikinä koskaan nimisen singlen. Nyt nainen on paljastanut julkaisevansa kohta uutta musiikkia. Kyseessä on versio Olavi Uusivirran On niin helppoo olla onnellinen -kappaleesta.

Evelina julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa hän kertoi keväällä saaneensa viestin, jossa kerrottiin Olavi Uusivirran toivovan naiselta versiota hänen tunnetusta kappaleestaan. Evelinan versio kantaa nimeä Onnellinen. Kappaleella on mukana myös yllätysvierailija, joka äänen perusteella on monien mielestä päivänselvästi Nelli Matula.

PÄIVITYS: Yllätysvierailijaksi on hetki sitten vahvistunut Nelli Matula.

@oonevelina mä muistan tän biisin kesälomilta ku katoin musavideoita päivät pitkät. sillon mä mietin et eiks johonkin tyytyminen oo ikävä asia ja nyt tiiän sen et se kun saa olla luvan kanssa keskeneräinen on ehkä kaikkein ihanin paikka olla. #newmusic ♬ Onnellinen – Evelina