Meghan Marklen podcast hyllytettiin – yksi tuotantokausi riitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuninkaallisista rooleistaan vetäytyneet prinssi Harry ja Meghan Markle ovat keksineet uusia tulonlähteitä, joista yksi oli oman podcastin juontaminen. Meghan Markle ja prinssi Harry solmivat Archewell Audio -yhtiönsä kautta usean vuoden sopimuksen Spotifyn kanssa. Nyt sopimus on purettu ensimmäisen tuotantokauden jälkeen.

Meghan Marklen ja prinssi Harryn suosio on laskenut kuin lehmän häntä ja se on ollut kuuma puheenaihe myös brittimedioissa jo usean viikon ajan. Herttuattaren tiedottaja on nyt vahvistanut, että Meghanin Archetypes-podcast ei palaa Spotifyyn toisella kaudella.

Ohjelma sai ensi-iltansa elokuussa 2022 osana Sussexin 25 miljoonan dollarin sisällöntuotantosopimusta suoratoistojättiläisen kanssa. Meghan Markle julkaisi ensimmäisen jakson Archetypes-podcastistaan elokuussa 2022. Nyt Spotifyn edustajat ja Sussexin tuotantoyhtiö Archewell Audio julkaisivat yhteisen lausunnon, jonka mukaan osapuolet ovat sopineet kumppanuuden lopettamisesta, Sky News uutisoi.

Meghan jatkaa sisällön kehittämistä Archetypes-yleisölle toisella alustalla. Hän toteutti Spotifyyn yhteensä 12 jaksoa yhden vuoden aikana, mikä on määrällisesti vähän verrattuna muihin podcasteihin.