Doja Cat kiusoittelee faneja rohkeilla kuvilla – haastaa kommentoimaan tylysti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huimassa nosteessa viime vuosien aikana ollut artisti Doja Cat on viime aikoina aiheuttanut hämmennystä sosiaalisessa mediassa. Tähti poisti taannoin Instagram-kanavaltaan kaikki kuvat ja videot. Sen jälkeen naisen tyyli julkaisuissa on ollut huomattavasti erilainen kuin aiemmin. Ensimmäiset viisi julkaisua esittelevät vain utuisia maisemia, merta ja laaksoja. Seuraavissa kuvissa nähdään nainen ja hänen demonitatuointinsa.

Nyt Doja Cat on leikitellyt faniensa kustannuksella ja julkaissut provosoivia kuvia, joissa hän herättää huomiota sukkahousuilla, erikoisella meikillä ja punaisilla piilolinsseillä. Nainen on kirjoittanut kuvatekstiin toivovansa ihmisiltä kateellisia, epävarmoja ja vihamielisiä kommentteja kuvan alle. ”Teidän protestinne on vain minun tukemistani”, Doja Cat perustelee.

Monet ovat epäilleet muutoksen johtuvan siitä, että artisti olisi pian julkaisemassa uutta musiikkia. Osa kommentoijista onkin todennut, että tänä vuonna Doja Catin elämässä näyttää alkaneen uusi aikakausi. Taannoin 27-vuotias artisti yllättikin faninsa leikkaamalla myös hiuksensa siiliksi ja ajelemalla kulmakarvansakin kokonaan pois.