Meghan Markle syytösten keskellä – huijasiko podcasteissaan?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuninkaallisista rooleistaan vetäytyneet prinssi Harry ja Meghan Markle ovat keksineet uusia tulonlähteitä, joista yksi oli oman podcastin juontaminen. Meghan Markle ja prinssi Harry solmivat Archewell Audio -yhtiönsä kautta usean vuoden sopimuksen Spotifyn kanssa. Nyt sopimus on purettu ensimmäisen tuotantokauden jälkeen.

Meghan Marklen Archetypes-podcast ei palaa Spotifyyn toisella kaudella ja nyt ensimmäisenkin kauden jaksojen autenttisuus on kyseenalaistettu. Daily Mail -sivuston mukaan Meghan Marklea syytetään siitä, että hänen podcastinsa haastattelut eivät olisi aitoja.

Podcastissa Meghan Markle haastattelee ihmisiä, mutta tuoreiden syytösten mukaan haastattelut olisikin tehnyt joku muu. Eri tietolähteiden mukaan joku Marklelle työskentelevistä ihmisistä olisi tehnyt haastattelut hänen puolestaan ja äänittänyt ne. Sen jälkeen Markle olisi laitettu lukemaan mikrofoniin vain kysymykset, jotka olisi editoitu jaksoihin jälkikäteen antamaan se vaikutelma, että hän itse olisi keskustellut ihmisten kanssa.