Jasmin Mäntylä on mennyt elämässään eteenpäin – uusi mies ja harrastus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen mallikaunotar Jasmin Mäntylä aloitti uransa varhaisella teini-iällä, ja hän osallistui lukuisiin kauneuskilpailuihin alle 16-vuotiaana. Oulussa asuva ja kunnallispolitiikassakin toiminut nainen on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta viitisen vuotta.

– Halusin kertoa teille, miksi olen ollut joka kanavasta pois. Oon käsitellyt tosi paljon omia ongelmia, enkä ole parisuhteen takia voinut olla paljoa somessa tai kirjoittaa blogia. En tiedä, mihin tilanteeni johtaa, mutta toivottavasti parempaan, Jasmin Mäntylä kirjoitti Instagramiin surumielisen kuvan kera viime keväänä.

Sittemmin nainen näyttää menneen elämässään eteenpäin ja hän on hehkuttanut alkuvuoden olleen myllerrystä, mutta positiivisessa mielessä. Hän julkaisi alkuvuodesta ensimmäisen yhteiskuvan uuden rakkaansa kanssa. Pariskunta oli tuolloin ulkoillut kylmässä Oulun säässä.

– Hieman oli kylmä ulkoilusää tänään, ehkä huomaa mun hiuksista ja ripsistä… Onneksi seura sentään lämmitti. Oon ottanut askeleen eteenpäin ja oikeaan suuntaan. Keskityn töihini, uutena asiana treenaamiseen ja erittäin ihanaan ihmiseen, Mäntylä kertoi alkuvuodesta onnellisen näköisenä Instagramissa.

Tuoreissa kuvissa Mäntylä nähdään nauttimassa kesästä yhdessä rakkaansa kanssa.