Kasvonsa kauneusleikkauksilla tuhonnut ”Kissanainen” vararikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman hurjimmat plastiikkakirurgian aikaansaamat tulokset piirtyvät ikiajoiksi ihmisten mieleen. Yksi heistä on kuuluisa sveitsiläinen seurapiirineito Jocelyn Wildenstein. Hänellä on lempinimi ”kissanainen”. Hän oli upea kaunotar 1970-luvulla, mutta lukuisat kauneusleikkaukset tekivät hänestä lopulta rumiluksen.

Wildestein on nyt kertonut olevansa täysin varaton. Hänestä kuvataan parhaillaan HBO:n dokumenttia ja tosi-tv-ohjelmaa. Wildenstein väittää, että hänellä ei ole ollut lainkaan tuloja viimeisten kahdeksan vuoden aikana sen jälkeen, kun hänen edesmenneen entisen aviomiehensä perhe keskeytti hänen saamansa vuosittaisen 100 miljoonan dollarin avioeromaksun.

Nyt 82-vuotias Wildenstein nousi kuuluisuuteen 1990-luvulla korkean profiilin avioeron ansiosta. Hän erosi taidekauppaa harjoittaneesta aviomiehestään Alec Wildensteinista. Hän sai erossa 2,5 miljardia dollaria sovintoratkaisuna ja 100 miljoonaa dollaria joka vuosi sen jälkeen. Wildenstein kertoi äskettäin, ettei hän ole saanut rahaa entisen aviomiehensä perheeltä vuoden 2015 jälkeen.

Hänen pitkäaikainen kihlattunsa, 56-vuotias ranskalais-kanadalainen suunnittelija Lloyd Klein kertoi The Timesille, että dokumentti kertoo naisen tarinan hänen omalla äänellään. Julkisuudessa levisi taannoin huhuja, että kissoja rakastanut Alec Wildenstein rohkaisi vaimoaan kauneusleikkauksiin saadakseen hänet näyttämään kissamaisemmalta.