Lady Gaga lupasi jättipalkkion koiriensa palauttajalle – kieltäytyy nyt maksamasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lady Gagan koiranulkoiluttajana työskennellyttä Ryan Fischeriä ammuttiin ja poptähden kaksi ranskanbulldoggia siepattiin helmikuussa 2021. Lady Gaga lupasi koiriensa palauttajalle 500.000 dollarin suuruisen palkkion. Rikoksen sisäpiiriläinen Jennifer McBride palautti koirat kaksi päivää myöhemmin ja tekijät saatiin kiinni.

Lady Gaga kieltäytyy nyt maksamasta 500.000 dollarin palkkiota koiriensa palauttamisesta väittäen, että McBride tiesi niiden varastamisesta. Jennifer McBride haastoi Lady Gagan oikeuteen helmikuussa. Tähti on nyt jättänyt kanteen hylkäämishakemuksen, koska hän väitti, että nainen oli osa salaliittoa eläinten varastamiseksi. Lady Gaga lupasi palkkiossa, että ei esitä kysymyksiä koirien palauttajalle.

– Kantaja Jennifer McBride pyrkii hyötymään osallistumisestaan rikokseen. Laki ei salli ihmisen tehdä rikosta ja sitten hyötyä siitä, Gagan edustajistosta vedotaan oikeuteen CBS:n mukaan.

McBride tuomittiin joulukuussa kahdeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen, koska hän ei kiistänyt varastetun omaisuuden tietoista vastaanottamista. Hän haastaa Lady Gagan oikeuteen sopimusrikkomuksesta, petoksesta ja väärien tietojen antamisesta. Hän vaatii myös oikeudenkäyntikuluja ja korvauksia taloudellisista vahingoista, kivusta ja kärsimyksestä, henkisestä ahdistuksesta ja elämästä nauttimisen menettämisestä.

Koirat varastanut ja ulkoiluttajaa ampunut James Howard Jackson sai 21 vuoden tuomion. Jackson oli yksi viidestä henkilöstä, jotka osallistuivat Lady Gagan lemmikkien väkivaltaiseen ryöstöön. Viranomaisten mukaan laulaja ei ollut nimenomaan jengin kohteena, koska he eivät tienneet, että koirat kuuluivat muusikolle.

Ryhmän motiivi oli ranskalaisten bulldogien arvo, sillä niitä voidaan myydä kymmenillä tuhansilla dollareilla kappaleella, Associated Press uutisoi. Jackson ja hänen rikoskumppaninsa ajoivat ympäri useita Los Angelesin kaupunginosia etsimässä juuri kyseistä rotua. He kohdistivat hyökkäyksensä Gagan koiranulkoiluttajaan Ryan Fischeriin, kun he näkivät tämän kolmen eläimen, eli Asian, Kojin ja Gustavin kanssa Sunset Boulevardilla.

Ryan menetti osan keuhkoistaan, kun Jackson ampui häntä rintaan, mutta selvisi hengissä.