Sukuriita varjostaa Paris Hiltonin perheonnea – Kyle Richardsia estetty tapaamasta lasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin vaikutusvaltaisimpaan perheeseen kuuluva Paris Hilton on pienen pojan tuore äiti. Lapsi syntyi sijaissynnyttäjän avulla. Paris Hiltonin tädit eivät ole päässeet näkemään lasta, koska he ovat riidoissa Parisin äidin, Kathy Hiltonin kanssa.

Realitytähti Kyle Richards paljasti taannoin, ettei häntä päästetty tapaamaan siskontyttärensä Paris Hiltonin poikavauvaa, Phoenixia. Syynä oli jatkuva draama Parisin äidin ja Phoenixin isoäidin, Kathy Hiltonin kanssa. Kyle kertoi ostaneensa vauvalle lahjan Tiffanylta.

Kyle Richards kertoi taannoin Page Sixille, että hän ei ole puhunut Kathylle sen jälkeen, kun he kuvasivat Beverly Hillsin täydelliset naiset 12 tuotantokauden jälleennäkemistä. Tapaaminen päättyi huutosirkukseen. Jakso esitettiin lokakuussa 2022 ja sen epäillään katkaisseen perheen sisäiset välit pitkäksi aikaa.