Realitytähti Tom Sandoval petti ystävättären kanssa – julkaisi anteeksipyynnön

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan. Tämän vuoden puolella uutisotsikoissa ovat olleet muun muassa Tom Sandoval ja Ariana Madix, jotka erosivat taannoin.

Tom Sandovalin ja Ariana Madixin suhde päättyi äkillisesti kun julkisuuteen tuli tieto, että Sandovalilla on ollut Madixin selän takana salasuhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa. 39-vuotias Sandoval ja 37-vuotias Madix olivat yhdessä yhdeksän vuotta ja heillä oli yhteinen omakotitalo.

Tom Sandoval ei ole kertonut koska suhde 28-vuotiaan Raquel Levissin kanssa alkoi tai onko se edelleen käynnissä. Sandoval on kuitenkin nähty Levissin asunnolla sen jälkeen kun tieto kaksikon salasuhteesta vuoti julkisuuteen. Paljastuttuaan Sandoval pyysi Instagram-julkaisussaan vuolaasti anteeksi entiseltä kumppaniltaan Arianalta ja pahoitteli sitä miten julkisesti nainen joutuu käsittelemään traumaattista eroa ja pettämistä.