Bruce Willisin vaimo vetoaa paparazzeihin: ”Antakaa hänelle tilaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bruce Willis vetäytyi viime vuonna eläkkeelle näyttelemisestä. Hänen paljastettiin taannoin sairastavan otsalohkodementiaa. Sittemmin tähden vaimo Emma Heming Willis on pyytänyt toimittajia antamaan perheelle rauhaa vaikeina aikoina. Hän kehotti Instagramissa paparazzeja antamaan aviomiehelleen tilaa.

– Jos huolehdit dementiaa sairastavasta, tiedät kuinka vaikeaa on saada hänet ihmisten ilmoille ja liikkumaan turvallisesti, jopa vain kahvia hakiessa. Ihmisillä on selvästi paljon opittavaa asiasta. Tämä on kaikille valokuvaajille ja videokuvaajille, jotka yrittävät saada skuuppeja aviomiehestäni, Heming Willis avautui.

– Olkaa kilttejä älkääkä huutako aviomiehelle tai kyselkö miten hänellä menee. Ei ”jippikaijei”-huutoja, ok? Antakaa hänelle tilaa, Heming Willis jatkoi.

Pyynnön taustalla on taannoinen välikohtaus, jossa valokuvaajat lähestyivät kahvilla ystäviensä kanssa Kalifornian Santa Monicassa ollutta Willistä. Emma Heming Willis ja Bruce Willis ovat olleet naimisissa vuodessa 2009 asti. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Mabel ja Evelyn -nimiset tyttäret. Lisäksi Willisillä on kolme aikuista lasta ex-vaimonsa Demi Mooren kanssa.