Jennifer Lawrence kommentoi viimein väitettyä salasuhdetta Liam Hemsworthiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi taannoin Flowers -nimisen kappaleen ja siihen myös upean musiikkivideon. Miley Cyrusin erosta kertova kappale on monien mielestä pullollaan piilomerkityksiä ja viestejä ex-miehelle Liam Hemsworthille. Aiemmin kerrottiin, että kappale julkaistiin miehen syntymäpäivänä ja se on kuvattu talossa, jossa Hemsworth on huhujen mukaan pettänyt Miley Cyrusta yhteensä 14 eri naisen kanssa.

Fanit spekuloivat myös sitä oliko yksi Liam Hemsworthin naisista Jennifer Lawrence, jonka kanssa mies näytteli Nälkäpeli-elokuvasarjassa. Hemsworthilla ja Lawrencella epäiltiin olevan salasuhde kuvausten aikana kun Hemsworth oli Miley Cyrusin kanssa. Flowers-musiikkivideolla Miley Cyrus tanssii ja kävelee kadulla kultaisessa mekossa, joka muistuttaa iltapukua, joka Lawrencella nähtiin Nälkäpeli-elokuvan ensi-illassa.

Jennifer Lawrence otti viimein huhuun kantaa ja kertoi, että kyseessä on pelkkä huhu. Naista on harmittanut se, että koko maailma on uskonut naisen olevan Liam Hemsworthin kanssa salasuhteessa kun mies on ollut kihloissa Miley Cyrusin kanssa. Hän kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän on kerran suudellut Hemsworthin kanssa, mutta silloin mies oli ollut sinkkuna jo vuosia.