Kendall Jenner herätti huomiota muotinäytöksessä: ”Onko tuo vaippa?”

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Mallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan.

Kendall Jenner toimi nyt Jacquemus-merkin näytösmallina yhdessä muun muassa Gigi Hadidin ja Emily Ratajkowskin kanssa. Muotinäytöksessä nähtiin valkoisia ja punaisia luomuksia, jotka ovat aiheuttaneet paljon sosiaalisessa mediassa keskustelua.

– Onko tuo vaippa, Caitlyn Awiszus -niminen kommentoija kysyy.

Jacquemus toi muotinäytökseensä draamaa erikoisilla silueteilla. Moni malli näytti myös paljon paljasta pintaa, ja Kendall Jenner olikin yksi malleista, jonka jalat olivat alushousumittaan saakka esillä. Yläosana toimi valkoinen hyvin runsas ja rypytetty luomus, joka oli kuin iso pallo.