90 Päivää morsiamena -sarja saa transsukupuolisen tähden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuoreessa ja Yhdysvalloissa jo esitetyssä 90 Päivää morsiamena -sarjan sisarohjelmassa, 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, näytetään, kuinka transsukupuolinen Cleo on rakastunut amerikkalaiseen heteromieheen. Cleo on ymmärrettävästi huolissaan siitä, että pariskunnan väliset erot voivat aiheuttaa kitkaa, kun he tapaavat ensimmäisen kerran kasvokkain.

Cleo on erityisen huolissaan siitä, kuin äärimmäisen ekstrovertti Christian pärjää autistisen transsukupuolisen naisen kanssa. Cleo on Lontoossa asuva 32-vuotias italialainen malli tapasi 30-vuotiaan Minnesotasta kotoisin olevan Christianin sosiaalisessa mediassa vuosi sitten. Christian valmistautui lopulta matkustamaan Englantiin tapaamaan tyttöystäväänsä ensimmäistä kertaa, ja 90 Päivää morsiamena -ohjelman tuotantoryhmä oli mukana seuraamassa pariskunnan matkaa.

Luonne-erojen lisäksi Cleo on myös huolissaan siitä, että hän on ensimmäinen transsukupuolinen nainen, jonka Christian on tavannut.

– Otin epävarmuuteni keskustelussa esiin, ja hän oli rehellinen. Hän sanoi: ”Olen kiinnostunut sinusta ihmisenä, enkä ymmärrä, kuinka se, että olet trans, olisi minulle ongelma”, Cleo kertoo Christianista.