Entinen kotiavustaja haastoi Khloe Kardashianin oikeuteen – väittää saaneensa liian vähän palkkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Upporikkaan Khloe Kardashianin entinen avustaja Matthew Manhard ryhtyi oikeustoimiin Good American perustajaa vastaan aiemmin tänä vuonna väittäen, että avustaja erotettiin loukkaantumisen jälkeen. Hänelle ei kanteen mukaan maksettu myöskään kunnollisia ylityökorvauksia tai sallittu ruokataukoja. Reality-tähti ja hänen yrityksensä KhloMoney, Inc. on nyt vastannut kanteeseen ja väittänyt, että tapauksessa ei ole tehty mitään väärää.

RadarOnlinen mukaan Khloe väitti toimineensa hyvässä hengessä ja hänen liiketoimintansa oli laillista ja syrjimätöntä. Tosi-tv-tähti on pyytänyt entistä työntekijääänsä maksamaan oikeudenkäyntikulut, eikä hänelle myönnettäisi korvauksia. Kanteessa Matthew väitti työskennelleensä yli 12 tuntia päivässä ja yli 40 tuntia viikossa, kun hän oli Khloen palveluksessa tammikuusta 2019 viime vuoden marraskuuhun.

Toukokuussa 2022 hän otti sairauslomaa leikkaukseen. Entinen avustaja yritti palata tehtäviinsä marraskuussa, mutta hänelle kerrottiin, että Khloen yrityksellä ei ollut enää töitä hänelle, ja hänen sopimuksensa irtisanottiin muutamaa päivää myöhemmin. Matthew väitti, että Khloe Kardashianin toiminta aiheutti hänelle palkan ja työsuhde-etujen menetyksen. Lisäksi irtisanominen aiheutti vahinkoa hänen maineelleen sekä lisäsi ahdistusta ja henkistä kärsimystä. Khloen edustaja pitää oikeusjuttua turhana ja kevytmielisenä.