Viime vuoden parhaat kauneussalaisuudet – näiden nimeen supertähdet vannovat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotilehti Vogue julkaisee omalla YouTube-kanavallaan videoita, joissa kuuluisat kaunottaret näyttävät miten he valmistautuvat nopeasti. Videolla naiset näyttävät päivämeikkinsä salat, tekevät nopeita kampauksia ja muuntavat kevyen ja luonnollisen meikin muutamissa minuuteissa iltameikiksi.

Taannoin Vogue julkaisi 12 minuuttia kestävän videon, johon on kerätty parhaat kauneussalaisuudet, joita tunnetut kaunottaret ovat antaneet koko viime vuoden aikana. Videolla muun muassa Jennifer Lopez, Kate Hudson, Billie Eilish, Hailey Bieber, Camila Cabello ja monet muut kertovat parhaat ihonhoitoon ja meikkaamiseen liittyvät niksinsä.

Videolle on koottu 2022 vuodelta yhteensä 47 vinkkiä ja kauneussalaisuutta, jotka tunnetut naiset ovat katsojille jakaneet. Videolta saa loistavia neuvoja liittyen etenkin ihonhoitoon, johon moni julkkiskaunotar näyttää erityisesti panostavan omassa kauneudenhoidossaan.